Kategorier
Okategoriserade

Däckhotell Malmö

Våren börjar närma sig, fåglarna sjunger och solen är uppe längre och längre på kvällarna. Det är härligt att vara ute och vandra i naturen, men även cykla och springa.

Tiden närmar sig även snabbt den 15 april, sista dagen att köra med dubbdäck i Sverige. Missa inte möjligheten att lämna in dina däck på Däckhotell i Malmö. Det innebär att du åker till däckverkstaden som kontrollerar dina däck du byter till innan de skruvas på och de ser också till att hjulen kommer på säkert och profesionellt. Hjulen och däcken är de viktigaste delarna för att din bil ska kunna ta sig fram säkert!

Hos Ringtjänst i Arlöv finns Däckhotell som gärna tar emot dina däck. Då får du dem kontrollerade och tvättade inför varje byte. De påminner dig också i god tid när det är dags att byta däck inför nästa säsong. Så slipper du stå med sommardäck i vinterhalkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *