Kategorier
Okategoriserade

Skolplanscher i modern tappning

Visst är det lite coolt med gamla skolsalar? Klassiska träbänkar där stolen och bordet satt ihop med. Riktigt stora salar med kaminer och trägolv. Sådant kan få en lite nostalgisk ibland. Titta bara på bilden här under.

Vill man ha lite feeling av gammal skolsal hemma finns alltid möjligheten att köpa gamla skolplanscher att hänga på väggen. Efter att ha letat överallt på Blocket, Tradera etc så insåg jag att det nog är enklare (och snyggare) att köpa nyproducerade gamla skolplanscher med aktuell fakta. Jag hittade ett antal snygga planscher hos Posterland som jag gärna tipsar om, under deras Kunskaps-kollektion.

Är man ute efter ren fakta och lite mer naturvetenskap kan vi även tipsa om Peridodiska Systemet Tavla med namn på alla grundämnen nedan.

Eller varför inte en tavla med det 1000 första decimalera på Pi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *