Kategorier
Okategoriserade

Ta bort öronvax och vaxpropp

Först och främst, öronvax är varken smutsigt, äckligt eller saknar funktion. Faktum är att öronvax är något bra. Öronvax är örats egna smörjmedel och bildas av körtlar i de yttre delarna av hörselgången. Öronvax skyddar och hindrar bakterier, smuts och annat skräp från att ta sig in i örats känsliga delar. Det håller helt enkelt hörselgången rent och friskt. Men det kan bli problem, när öronvax inte tar sig ut naturlig väg, då kan öronvax fastna, klumpa ihop sig och bilda vaxpropp.

Du kan förebygga vaxpropp på flera sätt själv. Peta inte i hörselgången, inte med fingrar, bomullspinnar eller något annat. Det kan skada örat, riskera att öka produktionen av öronvax men även orsaka inflammation i hörselgången.

Du kan också förebygga vaxpropp och ta bort öronvax med örondroppar eller öronspray. Finns att köpa receptfritt på apotek.
Cl-ear örondroppar förebygger vaxpropp och tar bort öronvax. Örondroppar och öronspray med farmaceutisk olivolja hjälper till att mjukna upp och avlägsna öronvax. Ett naturligt och skonsamt sätt att ta bort öronvax, som kan användas av vuxna, äldre och barn. Kan även användas under graviditet och vid amning. Örondroppar med olivolja är utmärkt att använda i förebyggande syfte.

Om du har hårt och envist öronvax kan det tas bort och förebyggas med Cl-ear Express örondroppar som är dubbelverkande. Innehåller både glycerol som försiktigt mjukar upp vaxet samt karbamidperoxid som släpper ut syre och bryter upp hårt öronvax.

Cl-ear Express Örondroppar, Cl-ear Olivolja Öronspray, Cl-ear Olivolja Örondroppar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *