Kategorier
Okategoriserade

Skol- och kunskapsaffischer

När man vill förfina och dekorera om en skola, förskola eller kanske en tonårings rum finns det få saker som är snyggare och billigare än att skaffa fräscha kunskapsaffischer på väggarna.

Periodiska Systemet är inte bara användbart och spännande, det blir även en snygg affisch på väggen. Har man mer intresse åt det anatomiska kanske man vill ha en kopia av Leonardo da Vincis Vitruvian man på sin vägg?

Det går att tänka vitt och brett när man funderar på posters till klassrummen eller dagiset – allt från citat, kunskapsflätor, avbildningar av kända konstverk, köksörter, växter eller varför inte bara snygga motiv.

Posterland.se har ett stort och bra urval av skolposters och skolaffischer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *